Koncerti in dogodki

Ni dogodkov

Novice

STARA LJUBEZEN - novi singel z albuma V SVOJEM FILMU

Jernej je v prvih pomladanskih dneh izdal singel z aktualnega albuma V SVOJEM FILMU, in sicer za komad STARA LJUBEZEN, s katerim tudi zaključuje promocijo te plošče.

JERNEJ ZORAN - STARA LJUBEZEN - official video

 

VELIKI BRAT JE TU!

V ponedeljek, 8. maja 2017, je izšel Jernejev novi singel VELIKI BRAT, ki se nahaja na albumu V SVOJEM FILMU.  Videospot je režiral Robi Petan, v spotu pa je Jernej predstavil tudi svojo novo zasedbo JERNEJ ZORAN TRIO (Matic Franko - bas, Luka Pate - bobni), s katero se v kratkem podaja na koncertne odre.

https://www.youtube.com/watch?v=2X2M3aLiXY8

AVEŠUNFILING na RTV lestvicah

Komad lahko s kliki podpreš na naslednjih lestvicah:

RTV SLO - TOČKA

ZMAJEVIH 10 - SLOVENSKA ROCK LESTVICA

RADIO CITY - SLOVENSKIH VROČIH 20

RADIO SRAKA - GRMSKI VULKAN

 

 

 

 

AVEŠUNFILING?

AVEŠUNFILING JE NOVI SINGEL!

'Ima malce nenavaden naslov Avešunfiling in je pravi udarni spomladanski ljubezenski rokenrol. Če bi naslov lepo poslovenili, bi se glasil »Ali poznaš tisti občutek«. Občutek, ki ga seveda pozna vsak, ki je bil kdaj zaljubljen – metuljčki v trebuhu, svet vidiš skozi rožnata očala, obstajata samo ti in objekt tvojega poželenja. Kdor tega ne doživi, je prikrajšan za nekaj lepega, kajne? Živela zaljubljenost in živela ljubezen! Gre za »espejevski« izdelek – sem avtor glasbe, besedila in aranžmaja, odigral sem kitare in bas, ter poskrbel za vokal. Seveda ni šlo brez bobnarske pomoči Primoža Velikonje, ki je tudi član moje spremljevalne zasedbe Ministrstvo resnice, in ki je poskrbel za miks. Kot vse svoje dosedanje pesmi sem se tudi pod to podpisal kot producent. Za piko na i.'

O videospotu

To je moje drugo sodelovanje z režiserjem Sebastianom Pelanom iz produkcijske hiše 3DGE Studio, ki se je podpisal že pod lanski videospot za pesem »Nov dan«. Snemanje je potekalo v kleti žužemberškega gradu, v spotu pa nastopa tudi baletna plesalka Dušanka Požgaj.

Jernej Zoran: glasba, besedilo, aranžma, produkcija, kitare, bas, vokal

Primož Velikonja: bobni, miks

Tomaž Maras: tonski tehnik (snemanje vokalov)

Posneto aprila 2016 v studijih Area 51 (Šentjernej), RSL (Novo mesto) in Bear Tracks (Kočevje).

https://www.youtube.com/watch?v=CE5jkiSDV9I

BODI TO, KAR SI je novi singel

Prvi studijski posnetek nove postave Ministrstva resnice je "BODI TO, KAR SI". V radijski eter je zajadral konec februarja 2016 in napoveduje Jernejev novi, četrti samostojni album. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=bxbeaZpO_Ho

 

BRUSELJSKI PREDPRAŽNIKI

V začetku novembra 2015 je izšel moj novi (11. po vrsti) singel "BRUSELJSKI PREDPRAŽNIKI". Za komad z aktualnega albuma "ROMEO, JULIJA IN TATOVI SONCA" sem posnel tudi videospot (7. po vrsti), ki si lahko ogledate na tej povezavi:

BRUSELJSKI PREDPRAŽNIKI

GLASUJ ZA "NOV DAN"

"Nov dan" je moj deveti singel, šesti videospot, nahaja pa se na mojem tretjem samostojnem albumu "Romeo, Julija in tatovi sonca". Trenutno ga lahko podpreš na naslednjih lestvicah:

RADIO CELJE

RADIO PRLEK - Radioaktivnih 11

SLOROCK.SI - Zmajevih 10

Je tudi na naslednjih lestvicah (glasovanje ni mogoče)

PRIMORSKI VAL - Slovenska glasbena lestvica

RADIO KRANJ

 

 

 

 

 

"MOJ SVET" na radijskih lestvicah

Evo, vsa aktualna glasovanja so zbrana na teh povezavah. Hvala za vsak glas! :-)

RADIO KOPER (Pesem in pol / spodaj)

RADIO CELJE (predlog na Deset domačih hitov)

SLO TOP 17 /RADIO MARIBOR (predlog na 13. mestu)

RADIO PRLEK (1. predlog na lestvici Radioaktivnih 11)

RADIO KRANJ (novost na 23. mestu)

 

 

 

 

 

ČUTIM TE BOLJ (KOT SI UPAM PRIZNATI)

V ponedeljek, 13. januarja 2014, je izšel moj novi (sedmi po vrsti) singel z naslovom ČUTIM TE BOLJ (KOT SI UPAM PRIZNATI).  Gostujoči vokal tokrat Marijan Novina, bobne pa je odigral Luka Pate.

">

 

"TO JE LJUBEZEN" na prvem mestu lestvice STOP POPS 20!

Aktualni singel "To je ljubezen" je ta teden na najvišji stopnički lestvice STOP POPS 20. Sicer lahko zanj glasuješ še tule: RADIO MARIBOR (lestvica SLO TOP 17), RADIO PRLEK (Radioaktivnih 11), RADIO SRAKA (Grmski vulkan) in RADIO SALOMON (Vaši hiti, zap. št. 42). Je tudi na lestvici RADIO KRANJ.

Za videospot "KISIK" pa lahko glasuješ tule (oddaja TOČKA): ">